-->
הריח של בשר צלוי על הגריל מתפשט ברחובות הרצליה פיתוח, ומושך אליו את כל חובבי הבשר האמיתיים. כשנכנסים למסעדת בשרים בהרצליה לה וקה לוקה, מרגישים מיד את החמימות הארגנטינאית המיוחדת. זה לא סתם מקום לאכול – זה מקום שבו כל ביס מספר סיפור של מסורת, איכות ותשוקה לבשר מושלם.
"במשך 25 שנה ב'אל גאוצ'ו' למדנו מה זה אומר בשר אמיתי. עכשיו אנחנו מביאים את כל הניסיון הזה למקום חדש ומרגש"
כשמדברים על ניסיון במסעדנות, מעט מקומות יכולים להתפאר ב-30 שנות פעילות רצופה. הצוות של לה וקה לוקה הביא איתו את כל הידע שנצבר במהלך השנים, כולל 25 שנות התמחות במסעדת הבשר המובילה "אל גאוצ'ו". זה אומר שכל פרט במסעדה – מבחירת הבשר ועד לאופן ההגשה – עבר את המבחן הקשה ביותר: הזמן.
מהמסעדה הראשונה ועד להיום – מסע של איכות ומצוינות
"הבשר שלנו לא מגיע סתם מאיזה ספק"
מספר לנו השף הראשי של המקום. "אנחנו בוחרים כל חתיכת בשר בעצמנו, בודקים את האיכות ומוודאים שהיא עומדת בסטנדרטים הגבוהים שלנו". זה בדיוק מה שהופך את מסעדת בשרים בהרצליה לה וקה לוקה למקום מיוחד – הם לא מתפשרים על שום דבר.
מה שהופך את לה וקה לוקה למיוחדת זה לא רק הבשר המעולה, אלא גם האווירה הייחודית. כשנכנסים למקום, מרגישים מיד את החמימות הארגנטינאית – השירות האדיב והמקצועי, העיצוב המזמין, והתחושה שאתם לא סתם לקוחות אלא חלק מהמשפחה. באזור הרצליה פיתוח, שידוע בחיי הלילה התוססים שלו, לה וקה לוקה מצליחה ליצור נישה משלה – מקום שבו אפשר ליהנות מארוחה איכותית באווירה נעימה ורגועה.
הרצליה פיתוח מקבלת את מסעדת הגריל הדרום אמריקאית הראשונה באזור
התושבים של הרצליה, רמת השרון, כפר שמריהו ואפילו תל אביב כבר גילו את הפנינה הזו. מסעדת בשרים בהרצליה הזו לא רק מגישה אוכל מעולה, אלא יוצרת חוויה שלמה שמתחילה ברגע שנכנסים ונמשכת הרבה אחרי שיוצאים. זה המקום שבו אתם רוצים לחזור שוב ושוב, לחגוג אירועים מיוחדים או פשוט ליהנות מערב נעים עם החברים.
לה וקה לוקה מביאה 30 שנות ניסיון במסעדנות, כולל 25 שנה במסעדת "אל גאוצ'ו" המובילה. אנחנו המסעדה הארגנטינאית הראשונה באזור הרצליה פיתוח, עם דגש על איכות בשר ללא פשרות ושירות מקצועי ואדיב.
מומלץ מאוד להזמין מקום מראש, במיוחד בסופי שבוע ובערבים. המסעדה זוכה לפופולריות רבה בקרב תושבי הרצליה והסביבה, ואנחנו רוצים להבטיח שתקבלו את השירות הטוב ביותר.
אנחנו מתמחים במגוון רחב של בשרים איכותיים בסגנון ארגנטינאי – אנטריקוט, פילה, צלעות, אסאדו ועוד. כל הבשרים נבחרים בקפידה ומוכנים על הגריל בטכניקות מסורתיות שלמדנו במהלך השנים.
בהחלט! יש לנו מבחר עשיר של יינות איכותיים, כולל יינות ארגנטינאיים מעולים שמתאימים בצורה מושלמת לבשרים שלנו. הצוות שלנו יכול להמליץ על השילוב המושלם לכל מנה.