--> מסעדת בשרים - תפריט בלתי נשכח! [מעודכן 2024] - La Vaca Loca
הזמנת שולחן     משלוחים/איסוף
logo

מסעדת בשרים

ברוכים הבאים ללה ואקה לוקה - מסעדת בשרים שהיא לא פחות מחוויה קולינרית ארגנטינאית, בלב הרצליה!

מסעדת בשרים
מסעדת בשרים

ברוכים הבאים לעולם המפתה של לה וקה לוקה, מסעדת בשרים שבה תשוקות נענות בסימפוניה רוחשת של טעמים ומרקמים של בשר משובח!

מידי יום מתאספים אצלנו חובבי בשר כדי להתמכר לנתחי הבשר המשובחים ביותר. ומה איתכם?

 

מהרגע שאתם נכנסים אלינו, אתם אפופים באווירה של ניחוחות מעוררי תיאבון ותענוגות ויזואליים. מסעדת בשרים זה המקום בו סטייקים ערבים לחך, צלעות נימוחות ונתחים עסיסיים תופסים את מרכז הבמה, שנבחרו בקפידה ונצלים במומחיות כדי לספק כל אורח שמגיע אלינו. 


האווירה שלנו – טעימה של ארגנטינה בלב השרון

ברגע שתדרכו על מפתן דלתנו, תרגישו כאילו נחתתם ישר בלב בואנוס איירס. השקענו מחשבה רבה בעיצוב המסעדה שלנו כדי להעביר אליכם את הניחוח האותנטי של ארגנטינה. הקירות שלנו מעוטרים בגוונים חמים של אדום עמוק וחום, המזכירים את השקיעות המרהיבות במרחבי הפמפס הארגנטינאיים.

תחושה של חמימות וביתיות

רהיטי העץ הכבדים שלנו, שנבחרו בקפידה, מוסיפים תחושה של חמימות וביתיות. תוכלו למצוא פריטי עור אותנטיים ואביזרי נחושת המפוזרים ברחבי המסעדה, המעניקים מגע של יוקרה מבלי להיות מתנשאים. אנחנו מאמינים שכל פרט קטן תורם לאווירה הכוללת, ולכן תוכלו למצוא גם פריטי אמנות מקומית ארגנטינאית על הקירות, המספרים את הסיפור של התרבות העשירה שלנו.

המוזיקה הנשמעת ברקע היא תערובת מושלמת של צלילי טנגו קלאסיים ומקצבים לטיניים עכשוויים, שיוצרים אווירה תוססת אך מרגיעה בו זמנית. אנחנו מקפידים על עוצמת צליל מאוזנת, כך שתוכלו ליהנות מהמוזיקה מבלי שתפריע לשיחה הערה סביב השולחן.

התפריט שלנו – חגיגה של טעמים ומסורת

עכשיו, בואו נדבר על מה שאתם באמת פה בשבילו – האוכל שלנו! התפריט שלנו הוא תוצאה של שנים של ניסיון, אהבה למסורת הקולינרית הארגנטינאית, וחיפוש בלתי פוסק אחר המרכיבים הטובים ביותר.

השף הראשי שלנו, שגדל על ברכי המטבח הארגנטינאי, הביא איתו מתכונים משפחתיים שעברו מדור לדור. אבל אל תטעו – אנחנו לא מפחדים לחדש ולהתאים את המנות לחך הישראלי, תוך שמירה על הטעמים האותנטיים שאתם מצפים להם.

הבשרים שלנו – הכוכבים האמיתיים של הערב!

בלה ואקה לוקה, אנחנו מאמינים שהבשר הוא יותר מסתם מרכיב – הוא אמנות. אנחנו עובדים רק עם ספקי בשר מהימנים ביותר, המספקים לנו את הנתחים האיכותיים ביותר מבקר שגדל במרעה פתוח.

אנטריקוט מבקר בלאק אנגוס ארגנטינאי

האנטריקוט שלנו, למשל, מגיע מבקר בלאק אנגוס ארגנטינאי משובח. אנחנו מיישנים אותו בתנאים מבוקרים כדי להבטיח רכות מקסימלית וטעם עשיר. כשאתם מזמינים אנטריקוט אצלנו, אתם יכולים לצפות לנתח עסיסי עם מרקם חמאתי שפשוט נמס בפה.

סינטה Bife de Chorizo

הסינטה שלנו, או ה– Bife de Chorizoכפי שהיא נקראת בארגנטינה, היא עוד כוכבת בתפריט שלנו. אנחנו צולים אותה על הפריליה (הגריל הארגנטינאי המסורתי) שלנו, כך שהיא מקבלת קראסט מושלם מבחוץ אבל נשארת עסיסית ורכה מבפנים.

אסאדו בצלייה איטית 

אבל אם אתם רוצים לחוות את השיא של המטבח הארגנטינאי, אתם חייבים לנסות את האסאדו שלנו. זוהי צלע שלמה שאנחנו צולים באיטיות במשך שעות ארוכות. התוצאה היא בשר שנימוח בפה, עם טעמים עמוקים ועשירים שיגרמו לכם להתמכר מהביס הראשון.

להלן המנות שלנו:

אסאדו ללא עצם

האסאדו שלנו הוא חוויה ארגנטינאית אמיתית. 400 גרם של בשר עסיסי, מבושל בסגנון המסורתי, מתאים לחובבי הבשר הגדולים.

אנטריקוט לאס פאמפאס

זהו האנטריקוט הפרימיום שלנו, עשוי מבקר בלאק אנגוס ארגנטינאי משובח. מנה של 350 גרם, כאשר אנו ממליצים על דרגת עשייה M (מדיום).

אנטריקוט רגיל

אנטריקוט פידלוט ארגנטינאי משובח, 350 גרם ב. גם כאן אנו ממליצים על דרגת עשייה M .

סינטה  (BIFE DE CHORIZO)

הסינטה שלנו, הידועה בארגנטינה כ-Bife de Chorizo, מגיעה במנה של 300 גרם. אנו ממליצים על דרגת עשייה מדיום.

פילה  (BIFE DE LOMO)  

הפילה העדין שלנו מגיע בשתי אפשרויות: 200 או 300 גרם. אנו ממליצים על דרגת עשייה M  (מדיום) או MR (מדיום-רייר).

צלעות טלה

צלעות טלה מטלאים צעירים מזן בלאדי ישראלי. אנו ממליצים על דרגת עשייה מדיום-וול.

המבורגר

ההמבורגר שלנו מוכן טרי מדי יום לפי מתכון מיוחד, בהשראת ה"גאוצ'ו" – הבוקר הארגנטינאי. עם אפשרות להוסיף סטייק פורטובלו, ביצת עין או בצל מטוגן תמורת 9 ₪ נוספים כל אחד.

 

נתחים על העצם

פריים ריב

אנטריקוט על העצם מבקר הולשטיין, מיושן 45 יום.

T-BONE

שילוב של סינטה ופילה על עצם T, מבקר הולשטיין מיושן 45 יום.

שורט ריבס

400  גרם של קוסטיז'ה (צלעות קצרות) בסגנון אסאדו.

סטייק ניו יורק

סינטה על העצם מבקר הולשטיין, מיושן 45 יום.

פורטרהאוס

נתח מפואר המשלב סינטה ופילה על עצם T גדולה, מבקר הולשטיין מיושן 45 יום.

כל הנתחים שלנו מוכנים בקפידה על ידי השפים המיומנים שלנו, תוך שימוש בטכניקות צלייה מסורתיות ארגנטינאיות כדי להבטיח את הטעם העשיר והמרקם המושלם שאתם מצפים לו מבשר איכותי.

 

המנות המיוחדות שלנו – חגיגה קולינרית לחובבי הבשר 

מנות מיוחדות

בלה באקה לוקה, מסעדת בשאים איכותית, אנחנו גאים להציג את המנות המיוחדות שלנו, המיועדות לאלה שרוצים לחוות את מיטב המטבח הארגנטינאי בצורה מלאה ועשירה.

מיקס בשר 700 גרם

מנה מושלמת לזוג, המציגה מבחר עשיר של בשרים איכותיים. הצלחת כוללת ואסיו, אסאדו, ולבחירתכם – פרגית או סינטה. המנה מוגשת בליווי ירקות קלויים וחצאי תפוחי אדמה מהגריל, המוסיפים טעם ומרקם נהדרים לחוויה הקולינרית.

שקדי עגל  (MOLLEJAS)

לחובבי הטעמים העזים והמיוחדים, אנו מציעים 300 גרם של שקדי עגל טריים. הם מוכנים בקפידה כך שהם יוצאים צלויים וקריספיים מבחוץ, אך עדיין עסיסיים ורכים מבפנים. זוהי מנה שמביאה את הטעם האותנטי של המטבח הארגנטינאי ישר לצלחת שלכם.

מיקס 1 ק"ג

למי שרוצה לחגוג ברצינות או לחלוק ארוחה עשירה עם חברים, המיקס הגדול שלנו הוא הבחירה המושלמת. מיועד ל-2-3 סועדים, הצלחת מכילה אנטריקוט, אסאדו, ופרגית (או סינטה לבחירתכם). כמו המיקס הקטן יותר, גם מנה זו מלווה בירקות קלויים וחצאי תפוחי אדמה מהגריל, המשלימים את הארוחה בצורה מושלמת.

כל המנות המיוחדות שלנו מוכנות בקפידה על ידי השפים המיומנים שלנו, תוך שימוש בטכניקות צלייה מסורתיות ובחומרי הגלם האיכותיים ביותר. אלו הן מנות שנועדו לא רק להשביע, אלא גם לספק חוויה קולינרית בלתי נשכחת שתיקח אתכם למסע טעמים אל לב המטבח הארגנטינאי.

עופות מהגריל – טעמים עסיסיים מהאש

בלה ואקה לוקה, אנחנו יודעים שלא רק הבשר האדום גונב את ההצגה. התפריט שלנו מציע גם מבחר עשיר של מנות עוף מהגריל, המוכנות בקפידה כדי להביא לכם את הטעמים העשירים והמרקמים המושלמים שאתם מצפים להם.

חצי עוף פרוס על הגריל

מנה קלאסית ואהובה. החצי עוף שלנו מוכן על הגריל בצורה שמבטיחה עור קריספי ופריך מבחוץ, תוך שמירה על בשר עסיסי ורך מבפנים. התיבול העדין שלנו מדגיש את הטעם הטבעי של העוף ומשתלב נהדר עם טעם העשן מהגריל.

סטייק פרגית סנטה פה

נתח פרגית עסיסי של 300 גרם, מוכן בסגנון המיוחד של סנטה פה. הפרגית מתובלת היטב בתערובת תבלינים ייחודית שמעניקה לה טעם עשיר ומורכב. הצלייה על הגריל מעניקה לבשר ארומה מעושנת קלה ומרקם מושלם.

חזה עוף צרוב על הגריל

לאוהבי הטעמים העדינים יותר, אנו מציעים חזה עוף במשקל 300 גרם, מושרה במרינדה עדינה של עשבי תיבול. הצלייה על הגריל מעניקה לחזה העוף צריבה מושלמת מבחוץ, תוך שמירה על עסיסיות פנימית. המרינדה העדינה מעשירה את טעמו הטבעי של העוף ומשתלבת נהדר עם הארומה המעושנת של הגריל.

 

כל מנות העוף שלנו מוכנות טריות להזמנה, תוך שימוש בעופות איכותיים ובטכניקות צלייה מסורתיות. אנו מקפידים על זמני בישול מדויקים כדי להבטיח שכל מנה תצא מושלמת – עסיסית, טעימה ומזמינה. בין אם אתם מחפשים אלטרנטיבה קלה יותר לבשר האדום או פשוט אוהבים טעם עוף טוב, המנות הללו בהחלט ישאירו אתכם מרוצים.

מנות נוספות – מגוון טעמים לכל חך

בלה ואקה לוקה, אנחנו מבינים שלא כולם מגיעים לחוות את הבשרים שלנו. לכן, אנו מציעים מגוון של מנות נוספות שמתאימות לטעמים שונים ולהעדפות תזונתיות מגוונות.

כל המנות הנוספות שלנו מוכנות בקפידה, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים. אנו שמים דגש על יצירת מנות טעימות ומספקות, שיענו על הצרכים של כל הסועדים שלנו, בין אם הם אוכלי בשר, צמחונים או פשוט מחפשים משהו שונה, גם בעת הגעה אל מסעדת בשרים כמו שלנו.

פסטת היום

לחובבי האוכל האיטלקי, אנו מציעים פסטה טרייה המשתנה מדי יום. השף שלנו מכין מנת פסטה ייחודית, המשלבת רטבים עשירים וירקות טריים. זו הזדמנות מצוינת לטעום משהו חדש ומפתיע בכל ביקור.

המבורגר צמחוני

למי שמחפש אלטרנטיבה צמחונית טעימה, ההמבורגר הצמחוני שלנו הוא בחירה מצוינת. עשוי מתערובת של עדשים, בורגול, בצל ופטריות, ההמבורגר הזה מספק טעם עשיר ומרקם נהדר. הוא מוגש בלחמנייה טרייה עם תוספות לבחירתכם, מה שהופך אותו לארוחה מלאה ומספקת.

פלטה צמחונית

לאלה שרוצים לטעום ממגוון טעמים צמחוניים, הפלטה הצמחונית שלנו היא הבחירה המושלמת.

היא כוללת:

  • אמפנדה במילוי גבינה: כיסון בצק פריך במילוי גבינות עשיר.

  • אמפנדה במילוי פטריות: גרסה צמחונית של המאכל הארגנטינאי הקלאסי.

  • ירקות קלויים: מבחר ירקות עונתיים צלויים בתיבול עדין.

  • פטריות מוקפצות: פטריות טריות מוקפצות בשמן זית ותבלינים.

הפלטה הזו מציעה מסע טעמים מגוון ועשיר, המתאים גם לשיתוף בין מספר סועדים.

 

תוספות – המלוות המושלמות לארוחה שלכם

מעדת בשרים לה ואקה לוקה, מאמינה שהתוספות הן חלק בלתי נפרד מהחוויה הקולינרית. הן משלימות את המנה העיקרית ומוסיפות מרקמים וטעמים מגוונים לארוחה. כל התוספות שלנו מוכנות טריות מדי יום, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים ובטכניקות בישול מסורתיות. הן מתוכננות להשלים את המנות העיקריות שלנו ולהעשיר את חווית האוכל הכוללת שלכם בלה באקה לוקה.

הנה מבחר התוספות שאנו מציעים:

סלט ארגנטינאי

סלט רענן בסגנון ארגנטינאי, המשלב ירקות טריים וטעמים מקומיים. מגיע בשני גדלים לבחירתכם.

פאפאס אל פואגו

תפוחי אדמה מיוחדים, מוכנים ישירות מלב המדורה שלנו. טעם מעושן וייחודי שמוסיף עומק לכל ארוחה.

צ'יפס

צ'יפס קלאסי, פריך מבחוץ ורך מבפנים. מגיע בשני גדלים לבחירתכם.

אורז

אורז בסמטי מבושל לפי מצב הרוח של המטבח שלנו. תמיד טעים ומפתיע.

לאס פאפיטאס

פרוסות תפוחי אדמה ובטטה מתובלות בפטרוזיליה ושום. שילוב טעמים עשיר ומיוחד.

שעועית ירוקה עדינה בשום

שעועית ירוקה מוקפצת בשום, שומרת על פריכות ומוסיפה טעם רענן לארוחה.

צ'יפס בטטה

גרסה מתוקה ובריאה יותר של הצ'יפס הקלאסי, עשויה מבטטות טריות.

פירה

פירה תפוחי אדמה קרמי וחלק, מושלם לליווי כל מנת בשר.

תפריט הילדים – ארוחות טעימות לקטנטנים

תפריט הילדים של מסעדת בשרים שלנו מתוכנן כך שיספק ארוחה מלאה, טעימה ומהנה לילדים, תוך התחשבות בטעמים האהובים עליהם. אנו מקפידים על מנות איכותיות ובריאות, המוכנות מחומרי גלם טריים, כדי שגם ההורים יוכלו להיות רגועים ומרוצים.

בלה באקה לוקה, אנחנו מאמינים שארוחה משפחתית היא זמן מיוחד לבילוי משותף, ותפריט הילדים שלנו נועד להבטיח שכל בני המשפחה, קטנים כגדולים, ייהנו מהביקור אצלנו.

מנות עיקריות לבחירה

הילדים יכולים לבחור אחת מהאפשרויות הבאות:

  1. המבורגר: המבורגר עסיסי ומותאם לטעמם של ילדים.

  2. נקניקיות עוף על הגריל: נקניקיות עוף טעימות וקלות לאכילה, מוכנות על הגריל לטעם מושלם.

  3. שניצלוני עוף: פסי חזה עוף בציפוי פריך, אהובים במיוחד על ילדים.

תוספות ושתייה

כל מנה בתפריט הילדים מגיעה עם:

  • צ'יפס: תפוחי אדמה מטוגנים, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים.

  • שתייה קלה: לבחירת הילד, להרוות את הצמא.

 

מנות ראשונות – פתיחה טעימה לחוויה קולינרית

מסעדת בשרים איכותית כמו לה ואקה לוקה, אנחנו מאמינים שהמנות הראשונות הן יותר מסתם פתיח לארוחה – הן הצצה ראשונה לעולם הטעמים העשיר שמצפה לכם. התפריט שלנו מציע מגוון רחב של מנות פתיחה, המשלבות טעמים אותנטיים של דרום אמריקה עם טוויסט מודרני.

צ'וריסו

נקניקייה ארגנטינאית מבשר בקר, עסיסית ועשירה בטעמים.

סלצ'יצ'ה

נקניקייה פיקנטית טיפוסית לגאוצ'וס, מביאה את הטעם האמיתי של הפמפס הארגנטינאיים.

אמפאנדס

כיסונים קטנים וטעימים, הממולאים במבחר טעמים – בשר, פטריות, פרגית עם צ'יפוטלה או גבינות. מושלמים לשיתוף או כמנה אישית.

קרפצ'יו בקר

מוגש בתפרחת עלים רעננים, עם רוטב רומאי, בלסמי מצומצם ועלי רוקט. מנה קלילה ורעננה שתעורר את החך.

שקדי עגל רך

150 גרם של אושר, צרובים על גחלים ופרוסים דק דק.

סטיקי ווינגס

כנפיים בסגנון הגאוצ'וס, מבושלות ברוטב מיוחד במשך שעות ארוכות. 12 יחידות של גן עדן.

אינצ'ילדה

טורטייה בציפוי פריך, ממולאת בפרגיות צלויות, בצלים ופטריות, ומוגשת על מצע של סלסה וצ'ילי.

קרפצ'יו סלק קליל

סלק חלוט עם אגוזים, גבינה כחולה, בלסמי והמון שמן זית. אפשרות צמחונית מעולה.

פטריות שובבות

פטריות שמפיניון ופורטובלו מוקפצות בשמן זית, שום, בזיליקום ויין לבן, מוגשות במחבת לוהטת.

מרק היום

שאלו את המלצר על מרק היום שלנו.

 

כל המנות הראשונות שלנו מוכנות טריות מדי יום, תוך שימוש במיטב חומרי הגלם ובטכניקות בישול מסורתיות. הן מהוות פתיחה מושלמת לארוחה עשירה ומספקות הצצה לעולם הטעמים העשיר שמצפה לכם בהמשך הערב, כמצופה מאנשים שחובבים מסעדת בשרים.

 

 

רשימת היינות – ליווי מושלם לארוחה שלכם

בלה באקה לוקה, אנו מציעים מבחר עשיר של יינות מהארץ ומהעולם, המתאימים לכל טעם ולכל מנה. היינות שלנו נבחרו בקפידה כדי להשלים את חווית האוכל ולהעצים את הטעמים של המנות שלנו.

 

יינות לבנים

שרדונה – אלזה ביאנצ'י

יין לבן קלאסי מארגנטינה, עם טעמים של פירות טרופיים ומרקם חמאתי עדין.

ירדן גוורצטרמינר

יין ארומטי מישראל, עם ניחוחות של ליצ'י ופרחים.

נד פינו גרי

פינו גרי מניו זילנד, בעל טעמים רעננים של אגס ותפוח ירוק.

בלו נאן גוורצטרמינר

יין חצי יבש מגרמניה, עם מתיקות עדינה וארומה פרחונית.

סוביניון בלאן ירדן

יין רענן מרמת הגולן, עם טעמים של פירות טרופיים והדרים.

 

יינות אדומים

קברנה סוביניון – דון ולנטין

יין עשיר מיקב ביאנצ'י בארגנטינה, עם טעמים של פירות אדומים ורמזים של אלון.

הרי גליל קברנה סוביניון/מרלו

בלנד ישראלי קלאסי, המשלב את העושר של הקברנה עם הרכות של המרלו.

גמלא קברנה סוביניון

יין מרמת הגולן, בעל גוף מלא וטעמים של פירות שחורים ותבלינים.

ירדן מרלו

מרלו איכותי מיקב רמת הגולן, עם טעמים של דובדבנים ושוקולד מריר.

יראון

יין פרימיום מיקב הרי גליל, בלנד מורכב עם אופי ים תיכוני.

לה פמיליה מלבק

מלבק ארגנטינאי קלאסי מיקב ביאנצ'י, עם טעמים עשירים של פירות סגולים ורמזי עור.

גמלא מרלו

מרלו רך וקטיפתי מרמת הגולן, עם טעמים של פירות אדומים ותבלינים עדינים.

גמלא רד בלנד

בלנד ישראלי מורכב, המשלב קברנה סוביניון, קברנה פרנק, מרלו ופטי ורדו.

מלבק – ירדן

מלבק ישראלי איכותי מרמת הגולן, עם עומק טעמים וגוף מלא.

ירדן קברנה סוביניון

קברנה סוביניון פרימיום מיקב רמת הגולן, עם מורכבות ואיזון מרשימים.

 

רוזה

פול מאס ז'ארדן דה רוס

רוזה רענן מצרפת, עם טעמים של פירות אדומים טריים וסיומת יבשה.

כל היינות שלנו זמינים בכוס או בבקבוק (למעט חלק מהיינות היוקרתיים יותר). הסומלייה שלנו ישמח לייעץ לכם בבחירת היין המושלם שילווה את הארוחה שלכם.

 

 

השירות שלנו – מסעדת בשרים עם יותר מסתם מלצרים

בלה באקה לוקה, אנחנו מאמינים שארוחה טובה היא לא רק על האוכל – היא על החוויה כולה. לכן, הצוות שלנו הוא לא סתם צוות של מלצרים. הם שגרירים של התרבות הארגנטינאית, מומחים קולינריים שיודעים כל פרט על כל מנה בתפריט.

המלצרים שלנו ישמחו להמליץ לכם על צירופי מנות מושלמים, או לעזור לכם לבחור את היין שיתאים בדיוק לטעם שלכם. הם גם יספרו לכם על מקור הבשר, שיטות הבישול שלנו, ואפילו יחלקו איתכם סיפורים על המסורת הקולינרית של ארגנטינה.

אנחנו מאמינים בשירות אישי ומותאם. אם יש לכם העדפות תזונתיות מיוחדות או אלרגיות, אל תהססו לספר לנו. הצוות שלנו, יחד עם השף, ישמחו להתאים את המנות לצרכים שלכם.

 

אירועים בסעדת בשרים לה באקה לוקה – חגיגה קולינרית בלתי נשכחת

בה באקה לוקה, אנחנו לא רק מסעדה מעולה – אנחנו גם מקום מושלם לאירועים מיוחדים. בין אם מדובר במסיבת יום הולדת, אירוע עסקי, או כל חגיגה אחרת, אנחנו ערוכים להפוך אותה לבלתי נשכחת.

קומת ה-VIP

הגאווה שלנו היא קומת ה-VIP המיוחדת, המציעה:

  • מרחב פרטי לעד 40 איש

  • הפרדה מוחלטת משאר חלקי המסעדה לפרטיות מלאה

  • אפשרות להתאמה אישית של התפריט לאירוע שלכם

  • ציוד טכני כולל אפשרות להתקנת מקרן ומסך גדול

תפריט מיוחד לאירועים

לאירועים שלכם אנו מציעים תפריט מיוחד הכולל:

  • מנות עשירות ומגוונות

  • אפשרויות לצמחונים וטבעונים

  • התאמה אישית לטעמים ולדרישות שלכם

אירועים גדולים

למי שמחפש משהו גדול יותר, אנו מציעים את האפשרות לסגור את המסעדה כולה לאירועים של עד 120 איש. זו הזדמנות מושלמת לחגוג עם כל המשפחה והחברים או לקיים אירוע עסקי גדול במיוחד.

 בלה ואקה לוקה, אנחנו מתמחים ביצירת חוויות קולינריות בלתי נשכחות. צוות המסעדה שלנו, כולל השפים המנוסים והצוות המקצועי, יעבדו איתכם כדי להתאים את האירוע לצרכים ולחלומות שלכם. מהתפריט ועד לעיצוב החלל, אנחנו נדאג לכל הפרטים כדי שתוכלו להתרכז בעיקר – ליהנות ולחגוג!

 

צרו איתנו קשר כדי לתכנן את האירוע המושלם שלכם בשילוב מסעדת בשרים איכותית. אנחנו מבטיחים חוויה שתשאיר את האורחים שלכם עם טעם של עוד!

 

בואו לבקר אותנו!

אז מה אתם אומרים? מוכנים לצאת למסע קולינרי אל לב ארגנטינה? אנחנו מזמינים אתכם לבוא ולחוות את לה באקה לוקה בעצמכם. בין אם אתם מגיעים לארוחה רומנטית לשניים, ערב משפחתי, או סתם יציאה עם חברים – אנחנו מבטיחים לכם חוויה שלא תשכחו באמצעות מסעדת בשרים עם טעמים בלתי נשכחים! ז

כרו – כדאי להזמין מקום מראש כדי להבטיח שולחן 

 

 

ליצירת קשר לחץ כא

תפריט בשר על הגריל 

אסאדו ללא עצם

400 גר' של אסאדו
בסגנון הארגנטינאי
לכל תוספת 100 גר, 33 ש"ח

134 ₪

אנטריקוט לאס פאמפאס 350 גר'

אנטריקוט פרימיום,
בלאק אנגוס ארגנטינאי
מומלץ M
לכל תוספת 100 גר, 51 ש"ח

189 ₪

אנטריקוט 350 גר'

אנטריקוט פידלוט ארגנטינאי משובח
מומלץ M
לכל תוספת 100 גר, 44 ש"ח

157 ₪

סינטה BIFE DE CHORIZO 300 גר'

מומלץ M
לכל תוספת 100 גר' 41 ש"ח

143 ₪

פילה BIFE DE LOMO 200/300 גרם

מומלץ M/MR
לכל תוספת 100 גר' 56 ש"ח

148/198 ₪

צלעות טלה

טלאים צעירים מזן בלאדי ישראלי
מידת עשייה מומלצת MW

189 ₪

לתפריט המלא לחצו כאן >>

שאלות נפוצות

בהחלט! במסעדת בשרים, יש את החופש לציין את רמת העשייה המועדפת עליכם עבור הסטייק שלכם. בין אם אתם מעדיפים רייר, מדיום-רייר, מדיום, מדיום-וול או וול דאן, השפים המיומנים ישאפו לבשל את הסטייק שלכם לשלמות ולעמוד במפרט הרצוי שלכם.

מסעדות בשר רבות נותנות עדיפות למקור הבשרים שלהם באופן מקומי. הם מאמינים בתמיכה בחוות ובספקים מקומיים, מה שלא רק מבטיח טריות אלא גם מפחית את טביעת הרגל הפחמנית הקשורה לתחבורה. באמצעות מקורות מקומיים, מסעדות אלו יכולות לספק ללקוחות בשרים באיכות גבוהה ולתרום לקיימות של הקהילה החקלאית המקומית.

כן, מסעדות בשרים מתגאות בכך שהן מציעות מגוון רחב של נתחי בשר והכנות. מפילה מיניון רך ועד צלעות טלה בעלות טעם וחזה עוף עסיסי, תוכלו לצפות למבחר נרחב של בשרים. ניתן להכין אותם בטכניקות שונות, כמו צלייה, טיגון או בישול, ליצירת מנות מגוונות ומענגות שמתאימות לטעמים והעדפות שונות.

תוכן עניינים

077-8043844
× מעוניין לעשות אירוע אצלנו?